Behoefte aan

hosting? ondersteuning? betrouwbaarheid? veiligheid?

Hosting

Een website heeft meer nodig dan alleen het design. Het moet ook ergens te vinden zijn. Daar help ik u bij met hosting. Ik heb een server waar uw website veilig staat. En altijd de eerste twee maanden gratis! Samen hosten? Floris de Boer SEO regelt je hosting. Daar hoort natuurlijk het aanvragen van een domeinnaam en de webserver bij. Hiervoor betaal je naar wat je gebruikt. Samen kijken we eerst wat er voor nodig is om de website in de lucht te krijgen. De berekening wordt altijd eerlijk gemaakt, zonder dat je vastzit aan contracten waar je alleen maar op leegloopt. Hosting is een technische aangelegenheid waarvan ik kan begrijpen dat je het uit wil besteden.

Goed beveiligd

Veiligheid is natuurlijk van groot belang. Er zijn steeds meer hackers die uw website op de een of andere manier proberen te kraken. Ik zorg ervoor dat uw website niet te kraken is door zichtbare, maar ook onzichtbare maatregelen. Deze neem ik graag met u door. Ik host mijn servers bij TransIP.

Service op ieder moment

Ook servers hebben onderhoud nodig. Ik ondersteun uw hosting door regelmatig te kijken of het pakket wat u heeft nog past bij uw behoeften. Past het niet meer? Dan ga ik samen met u kijken wat er nodig is om de boel vlot te trekken.

Speed of light

Snelheid is ook van belang. De server mag natuurlijk geen belemmering vormen voor de bezoeker van uw site. Daar ga ik samen met u voor zorgen door alle aspecten mee te nemen in de pakketkeuze.

Ook hosten?
Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek!